cuina

RECEPTA Bacallà arrebossat amb tomàquet fregit

Cada cap de setmana, les millors receptes

per Manel Baxerias, 10 de març de 2019 a les 17:01 |
Bacallà de Quaresma | Manel Baxerias
Ingredients:

Bacallà, al gust tant en punt de  sal com en el pes per persona

1 Ou
Farina
Tomàquets madurs, un per persona
Oli i sal

Una mica de julivert
 
Preparació:
 
Agafeu el bacallà remullat i el talleu a tires, el passeu per farina crua i després  per ou i el fregiu amb oli ben calent, el que es coneix com arrebossat a la romana.

En una paella a part fregiu els tomàquets partits per la meitat, fregiu-los per les dues bandes i saleu-los al emplatar

Quan el retireu de la paella poseu-lo en un paper de cuina per eliminar l’excés d’oli, i ja el podeu servir, podeu acompanyar-los amb una mica de pebrot escalivat a part del tomàquet fregit.
 

 

Arxivat a:
Cuina
Participació