cambra de comerç

Pere Barrios abandona la presidència de PIMEC al Vallès Oriental

L'empresari forma part de la candidatura promoguda per l’Assemblea Nacional Catalana a les eleccions a la Cambra de Comerç de Barcelona

per Redacció, 5 de març de 2019 a les 19:32 |
El fins ara president de PIMEC al Vallès Oriental, Pere Barrios | PIMEC
Aquesta informació es va publicar originalment el 5 de març de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'empresari de Caldes de Montbui Pere Barrios ha presentat la seva renúncia als càrrecs de president de PIMEC Vallès Oriental i PIMEC Metall. La patronal ha emès un comunicat en què accepten la renúncia i la justifiquen "per la confusió creada en els mitjans de comunicació per la seva decisió personal de presentar-se a les eleccions a la Cambra de Comerç de Barcelona a una candidatura diferent a la que la patronal ha donat suport", en referència a la integració de Barrios a la candidatura promoguda per l’Assemblea Nacional Catalana.
 

En aquest sentit, destaquen que "durant les darreres setmanes, l'entitat ha manifestat públicament el seu suport a una candidatura concreta, amb diferents objectius de la que es presenta Pere Barrios, un fet incompatible amb la presidència de la delegació vallesana de la patronal i el d'una sectorial. D'aquesta manera, i atenent les circumstàncies, l'entitat ha acceptat la dimissió".
 

"PIMEC vol agrair la col·laboració, disposició i bon treball que ha mantingut el fins ara president amb l'entitat i respectant la seva decisió personal, lamenta que s'hagi produït aquesta situació. No obstant això, i atès la implicació i defensa com empresari dels interessos de les pimes, Pere Barrios se sent perfectament representat i vinculat a PIMEC i, per tant, continuarà participant en els seus òrgans de gestió, malgrat no tenir càrrec institucional", finalitzen.

 

Participació