cuina

RECEPTA Truita campera

Cada cap de setmana, les millors receptes

per Manel Baxerias , 3 de març de 2019 a les 11:50 |
Truita campera | Manel Baxerias
Aquesta informació es va publicar originalment el 3 de març de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Ingredients:
 

5 ous ecològics
2 patates mitjanes

4 calçots prims
¼ de pebrot vermell escalivat

Una punta de xoriço vermell picant
 
Preparació:
 
Talleu els calçots en rodelles i poseu-los a coure a foc baix fins que comencin a transparentar tot just arribats a aquest punt els reserveu.

Peleu, renteu i talleu les patates en làmines fines. Poseu oli abundant a la paella i quan estigui calent, fregiu-hi les patates. Mentre, aneu  batent els ous en un bol, poseu-hi sal i afegiu-hi els calçots reservats. Una vegada tingueu la patata fregida, poseu-la al bol amb els ous barregeu-ho bé i deixeu-ho reposar de 15 a 20 minuts.
 
Peleu i talleu el xoriço en trossos petis i afegiu-lo al bol amb els ous les patates i els calçots, afegiu-hi també el pebrot escalivat tallat en tires, remeneu el bol per distribuir el xoriç i els pebrots. 
 
Poseu a escalfar una paella amb una mica d’oli a foc. Quan estigui calent afegiu-hi el preparat del bol, remeneu el contingut de la paella per tal que la truita no s’enganxi. Quan sembli que la part de baix de la truita ja està cuita, toca girar-la. Posar un plat gran sobre la paella i tombeu la paella de tal manera que la truita us quedi sobre el plat. Torneu a posar la truita a la paella i acabeu de coure-la movent la paella de tant en tant.
 
Deixeu-la al punt de cocció que més us agradi, a casa meva agrada cruosa
 
 

 

Arxivat a:
Cuina
Participació