solidaritat

Entre Mares recull gairebé 6.000 euros per a la investigació del càncer infantil

235 persones han assistit al vuitè concert solidari, aquest any protagonitzat pels Sense Sal

per Redacció, 11 de febrer de 2019 a les 10:15 |
235 persones han assistit al vuitè concert solidari organitzat per Entre Mares aquest dissabte a la Nau B1 de Roca Umbert de Granollers. Públic familiar ha ballat amb el grup de Terrassa Sense Sal, que ha volgut participar amb la causa solidària que mou Entre Mares a organitzar un concert anual per aconseguir el màxim d’aportacions econòmiques per destinar al Laboratori d’Investigació del Càncer Infantil de Sant Joan de Déu.
 

Imatge del concert dels Sense Sal. Foto: Georgina Porredón

 


Tot i que encara falta sumar alguna aportació fins el moment s'han recollit, 5.704,31 euros. El vuitè concert solidari d'Entre Mares ha tingut el patrocini de l'Obra social la Caixa, Audens Food, Llorens gmr; La Perla, Fagom, KH7, Escola bressol Els Barrufets, COI Clínica Dental, Escola bressol Xerric Xerrac, De Colònies, Escola bressol Pinotxo, Pastisseria Puigdomènech, El 9NOU, Georgia Porredón i amb el suport de l'Ajuntament  de Granollers, la Sala Nau B1 de Roca Umbert Fàbrica de les Arts.
 

Imatge del concert dels Sense Sal. Foto: Georgina PorredónEntre Mares organitza un concert solidari, des de l’any 2012, per contribuir a la investigació del càncer infantil. Sumant les aportacions obtingudes amb l’organització dels concerts solidari l’associació Entre Mares ha aportat al Laboratori d’Investigació del Càncer Infantil de l’Hospital de Sant Joan de Déu un total de 41.785,49 €.* Desglossat de la següent manera; setè concert amb Roger Canals, Roigé, (8.093,24 €) sisè concert, Strombers (6.837,72 €); cinquè espectacle, Pep Bou (11.285,85 €); quart concert solidari, In Crescendo (6.370,16 €); tercer concert solidari, El Pot Petit (3.551,61 €), segon concert solidari The Penguins (2.929,70 €) i el primer concert (2.717,45 €) que va tenir a la Dàmaris Gelabert de protagonista.
 

Imatge del concert dels Sense Sal. Foto: Georgina Porredón


 

 

Participació