memòria

El Centre Cívic Palou s'omple per l'exposició d'imatges antigues del poble

Es podrà veure fins el 31 de març

per Redacció, 14 de gener de 2019 a les 12:14 |
Festa de Sant Antoni de l'any 1949. Fotografia d’autor desconegut. | AMGr
Aquesta informació es va publicar originalment el 14 de gener de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Aquest cap de setmana, en el marc de la celebració de Sant Julià, el Centre Cívic Palou ha obert una exposició fotogràfica molt especial. Es tracta d'una nova oportunitat per veure la mostra de l'Arxiu Municipal de Granollers (AMGr) dedicada als 90 anys de l'agregació de l'antic poble de Palou a la ciutat, que ja es va poder visitar a l'edifici central de l'Ajuntament.

En aquesta exposició es fa un recorregut dels anys 40 als 90 del segle passat. Els seus paisatges, barris, masies i construccions emblemàtiques, com la Torre de les Aigües i l'Església de Sant Julià. També permet aturar-se en el dia a dia d'aquell poble agrícola, a les feines del camp més típiques i a l'arribada de l'autobús, a més de viure-hi arrelades festes i tradicions. Tot plegat, en una selecció de fotos dels fons Salvador Llobet i Reverter i Ajuntament de Granollers de l'AMGr.

 

Alguns visitants d'aquesta exposició, diumenge 13 de gener, al Centre Cívic Palou. Foto: AMGr

 

Participació