procés català

​La Crida Nacional omple la Sala Tarafa de Granollers i insisteixen: «Sumem persones, no sigles»

Els impulsors del moviment destaquen que l’únic objectiu és impulsar la República

per Jaume Ventura, 10 de gener de 2019 a les 18:33 |
Aspecte que oferia la Sala Tarafa, aquest dimecres al vespre. | Jaume Ventura
La Sala Tarafa de Granollers estava plena de gom a gom per la presentació de la Crida Nacional. La cuinera granollerina Ada Parellada ha estat l’encarregada de dirigir un acte en què s’ha explicat en què consisteix aquest moviment popular.

Una de les protagonistes ha estat Blanca Bragulat, la dona d’un Jordi Turull que ja porta més d’un any en presó preventiva. Ha demanat unir-se a la Crida “per respondre a la situació d’excepcionalitat” que ha alertat que es viu actualment. També ha demanat “tornar a l’esperit que va fer possible l’u d’octubre i de deixar a banda les diferències”.


Miquel Àngel Escobar i Marcel Padrós han destacat que la Crida no vol substituir a res ni a ningú, i han assegurat que quan s’assoleixi la República aquest moviment es dissoldrà.
L’acte ha comptat amb la intervenció de diversos ciutadans anònims que han explicat per què s’han unit a la Crida, i l’ha tancat un missatge del president Puigdemont des de Brussel·les en què ha defensat que a la Crida hi cap tothom i que es tracta d’una nova forma de fer política, més participativa i sense personalismes.

Entre els assistents també hi havia molts alcaldes i regidors del Vallès Oriental.

La Crida té marcat al calendari el pròxim dissabte 26 de gener, dia en què es celebrarà el Congrés de barcelona.

 

Participació