reis

Els Reis arribaran a Mollet a través de l'estació de Mollet-Sant Fost

Més de 300 persones formaran la Cavalcada pels carrers de la ciutat

per Redacció, 3 de gener de 2019 a les 13:02 |
El recorregut que seguiran els Reis a Mollet. | Ajuntament de Mollet del Vallès
Aquesta informació es va publicar originalment el 3 de gener de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Els Reis d'Orient aniran a Mollet del Vallès el dissabte a través de l'estació de Mollet-Sant Fost, on arribaran a les 18.38 h. Ses majestats pujaran a les carrosses i començaran la Cavalcada per Mollet.
 

El recorregut serà el mateix que els darrers anys: carrer de Berenguer III, plaça de Catalunya, avinguda de la Llibertat, plaça Major (19.30 h, aproximadament), avinguda de Burgos, avinguda de Jaume I i avinguda d’Antoni Gaudí.
 

A la Cavalcada hi haurà les carrosses de l’Estrella, del Patge Xumet –amb efectes de llum, so i fum-, del Carter Reial, dels tres Reis, i el camió Carboner, els camions dels bombers i les ambulàncies. Durant la desfilada, les carrosses estaran acompanyades pels tambors del Centre Aragonès, del Centre Cultural Andalús i l’Associació Musical Pau Casals.
 

Hi participaran més de 300 persones, hi haurà 90 quilos de carbó i es llençaran 1.656 quilos de caramels sense gluten. A més no són transgènics i els colorants són d’origen natural.
 
El lliurament de les claus de la ciutat es farà a la plaça Major, davant de la Casa de la Vila, amb la presència de l’alcalde de Mollet, Josep Monràs, i amb una coral formada per un centenar d’alumnes de tercer i quart de primària de l’Escola Sant Gervasi.
 
La Cavalcada de Reis de Mollet compta amb la col·laboració del Centre Cultural Andalús, de l’AMPA Lestonnac, de l’Associació de Veïns Riera Seca i de l’Esbart Dansaire.

Consells de seguretat

La direcció general de Protecció Civil del departament d’Interior de la Generalitat recomana:
 
-Si aneu amb infants porteu-los de la mà. Expliqueu-los quins són els riscos, què no poden fer i com han d’actuar si es perden.

-Si trobeu un menor perdut acompanyeu-lo immediatament a la policia o equips de seguretat.

-Si aneu acompanyats i en grup acordeu un punt de referència fora de la zona on s’acumuli el públic per tornar-vos a reunir en cas que us separeu o perdeu.

-Seguiu sempre les instruccions del personal de seguretat.

-Quedeu-vos sempre darrere les tanques o senyalització de seguretat del pas de les carrosses.

-No us acosteu mai a les carrosses ni intenteu pujar-hi.

-Eviteu enfilar els infants damunt dels elements del mobiliari urbà. 

 

Participació