R3

Adif obre el procés per licitar 15,3 milions pel desdoblament de la R3 entre Parets i la Garriga

El contracte inclou la redacció del projecte, les obres i el manteniment de les instal·lacions de les estacions de Parets del Vallès, Granollers-Canovelles, les Franqueses del Vallès i la Garriga

per Redacció, 2 de gener de 2019 a les 18:44 |
L'estació de la R3 a La Garriga. | Ajuntament de La Garriga.
Aquesta informació es va publicar originalment el 2 de gener de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L’Administrador d’Infraestructures Ferroviàries (Adif) ha licitat els treballs d'adequació de les instal·lacions de seguretat i comunicacions de els estacions de Parets del Vallès, Granollers-Canovelles, les Franqueses del Vallès i la Garriga. Es tracta d'una actuació que s'emmarca en el projecte de duplicació de la R3 en el tram entre Parets i la Garriga.

Segons afirma Adif en un comunicat, les actuacions inclouen la posada en marxa i manteniment de diversos sistemes de senyalitació, control del trànsit i detecció en aquestes estacions, a més de l'adaptació dels existents a les de Mollet-Santa Rosa i Figaró. També hi haurà actuacions pel que fa al sistema de comunicacions.


El contracte té un pressupost de licitació total de gairebé 15,3 milions d'euros.

 

Participació