humor

​Dani Mateo, Home dels Nassos 2018

L’entrega del guardó s’ha convertit en un acte a favor de la llibertat d’expressió

per Redacció , 31 de desembre de 2018 a les 15:50 |
Els pares de Dani Mateo, recollint l'Home dels Nassos | VOTV
Aquesta informació es va publicar originalment el 31 de desembre de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L’humorista granollerí Dani Mateo ha estat proclamat aquest diumenge Home dels Nassos 2018. L’acte d’entrega s’ha fet aquest diumenge a la tarda a la Sala l’Aplegador de La Troca i s’ha convertit en una jornada a favor de la llibertat d’expressió. Els pares del guanyador, Josep Maria Mateo i Maria Patau, han recollit el guardó en nom del seu fill i han declarat a VOTV l’orgull per rebre el reconeixement: “Han intentat que perdés la feina, que la gent no anés als seus monòlegs i ha hagut d’actuar amb un cotxe de policia a la porta. Tal com diu ell, aviam qui fa riure en aquestes condicions! Però, a la vegada, ha rebut molt suport i això ens ha reconfortat. No podem cedir a les amenaces que no volen que ens expressem lliurement”, han destacat.
 

A més de Mateo, també ha estat reconegut l’històric Joan Josep Biscarri amb un guardó honorífic.
  

L’Home dels Nassos és una iniciativa de la Colla dels Blaus i proposa “aturar-se a pensar per un moment en la ciutat, tot fent un repàs crític i amb humor”. Segons afegeixen, “es tracta de reconèixer a persones o grups que han tingut els sants nassos de fer-la o dir-la ben grossa, per bé o per mal, durant l’any.
 
El premi s’atorga per votació popular entre diverses candidatures que proposa una comissió secreta de la colla. Aquest any, a més de Mateo, estaven nominats els Cinemes Edison la Plataforma per la Integració de la Ronda Sud, i l’Ateneu Popular La Malgirbada, entre d’altres.

 

Participació