nadal

Un gran arbre al centre, principal novetat del Nadal a Mollet

La ciutat fa la tradicional encesa de l'enllumenat

per Redacció , 9 de desembre de 2018 a les 13:11 |
L'arbre de Nadal que s'ha instal·lat a Mollet. | Ajuntament de Mollet del Vallès
Aquesta informació es va publicar originalment el 9 de desembre de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L’alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, la regidora de Comerç, Mercè Pérez Piedrafita, i representants del teixit comercial del municipi han encès la il·luminació de Nadal. aquest any l’encesa va canviar d’ubicació, de la plaça Prat de la Riba als Quatre bancs, a la Rambla amb el carrer Barcelona, on també s’hi ha instal·lat un arbre de Nadal i que és la principal novetat d'aquest any.

Des del dimecres 5 de desembre fins el dissabte 5 de gener, es faran més de cinquanta activitats per tot Mollet. La més destacada és l’espectacle Carrilló Noël, de la companyia Cia La Tal, amb més de 30 anys d’experiència i que ha portat els seus espectacles per tot Europa. El Carrilló Noel és un muntatge original i divertit, que farà les delícies del públic. Les representacions es realitzaran el 14 de desembre, a la plaça de Prat de la Riba, a les 19, 19.45 i 20.30 h.


Durant aquestes dates, i per facilitat l’accés als eixos comercials, es tornen a oferir tiquets de 30 minuts d’aparcament gratuït a les zones blaves.


<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="ca"><p lang="ca" dir="ltr">📌<a href="https://twitter.com/hashtag/Mollet?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#Mollet</a> s&#39;il·lumina més que mai ⭐️🌟✨ d&#39;esperança, il·lusió i solidaritat aquest Nadal 🎄🎁👉 <a href="https://t.co/NBAHYIXSKI">https://t.co/NBAHYIXSKI</a> <a href="https://t.co/qVwvuDRS72">pic.twitter.com/qVwvuDRS72</a></p>&mdash; Ajuntament de Mollet (@ajmollet) <a href="https://twitter.com/ajmollet/status/1071022006643113984?ref_src=twsrc%5Etfw">7 de desembre de 2018</a></blockquote>

<script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>
 

En aquest tret de sortida de la campanya de Nadal i Reis a Mollet, Monràs va comentar que s’obria “la llum de l’esperança, del comerç, de la il·lusió a la nostra ciutat amb aquest element singular que hem col·locat aquest any, que és el gran arbre de Nadal amb  colors d’esperança”. Monràs també va augurar que serà “una gran campanya de Nadal i de Reis” i va agrair “la resposta positiva que ha tingut el sector comercial de Mollet”.
 


 

Participació