pont de la puríssima

Primeres cues a l'AP-7 i l'A-2 per les marxes lentes de transportistes

La protesta coincideix amb l'operació sortida d'un pont de quatre dies

per Redacció, 5 de desembre de 2018 a les 18:47 |
Camions en fila a Lleida per protestar contra el desviament obligatori per l'AP-2. | ACN
Les marxes lentes que han iniciat els transportistes catalans provoquen cues a les principals autopistes del país. L'operació sortida d'avui dimecres, per als quatre dies del pont de la Puríssima, es preveia complicada i, segons la darrera actualització de Trànsit, es registren 11 quilòmetres de retencions a l'AP-7 direcció a València i cinc quilòmetres de cues a l'A-2 de Lleida a Barcelona.

També hi ha entre dos i tres quilòmetres d'aturades a l'AP-7 a la Jonquera en direcció França per una altra manifestació en territori francès.


Pots consultar aquí el mapa continu de Trànsit, actualitzat en temps real, i les afectacions a totes les vies en el llistat d'actualització permanent.

A la demarcació de Tarragona, els vehicles han sortit a partir de les quatre de la tarda del polígon Riu Clar, aniran per l'A-7 i l'N-340 fins a l'accés de l'autopista a Altafulla i tornaran a Tarragona per l'AP-7. 

A Lleida, una trentena de transportistes lleidatans han dut a terme una marxa lenta per l'Ll-11 i l'A-2 a Lleida per protestar contra la mesura que els obliga a desviar-se per l'AP-2 en no poder circular pel tram de l'N-240 entre les Borges Blanques i Montblanc. Els camioners han sortit des de Lleida i s'han dirigit per l'autovia fins a Alpicat, des d'on han retornat a la capital del Segrià. Altres transportistes que no han pogut participar-hi han fet visible el seu malestar reduint la velocitat mentre circulaven per altres vies catalanes. 

Al Baix Penedès, els camions que participen en la protesta han sortit de Bellvei a les quatre i han continuat per l'N-340 en direcció al Vendrell, per continuar per la mateixa carretera fins a l'Arboç abans de tornar al punt d'inici de la protesta


A les Terres de l'Ebre, la protesta s'ha desconvocat a darrera hora. Inicialment, els camioners tenien previst sortir de l'Aldea, anar fins a Alcanar i tornar per l'N-340.

 

Participació