cuina

RECEPTA Papardele a la carbonara amb camagrocs

Cada cap de setmana, les millors receptes

per Manel Baxerias, 1 de desembre de 2018 a les 18:57 |
Ingredients per a 2 persones:

200 grams de papardele

½ ceba de Figueres o bé un parell d’escalunyes
50 grams de formatge Parmesà ratllat
2 Rovell d'ou
Pebre negre mòlt al moment

100 grams de cansalada fumada i curada
100 grams de camagrocs
 
Preparació:

Primer netegem bé els camagrocs, els passem per la paella amb unes gotes d’oli i un polsim de sal, els hi fem una cocció a foc fort per tal que coguin ràpid no deixin anar molta aigua, coem un parell de minuts i reservem.

Posem aigua a escalfar en un olla gran i m’entres s’escalfa l’aigua posem a daurar la cansalada tallada en tires en una paella. Reservem la cansalada quan estigui daurada, afegim una mica d’oli a la paella i posem a sofregir la ceba fins que sigui transparent, arribat aquest punt incorporarem els camagrocs i la cansalada que havíem reservat.

D'altra banda, en un bol batem els rovells dels dos ous i incorporem el formatge ratllat juntament amb una mica de sal i pebre.

Quan l'aigua bulli afegim la sal i tot seguit la pasta, coem durant el temps que indiqui el fabricant perquè quedi aldente o al vostre gust l’escorrem del aigua i l'anem passant a la paella on tenim la cansalada i els camagrocs. Hi anem incorporant  la barreja d’ou i parmesà remenem bé per tal que estigui ben integrat amb la salsa i perquè lligui tot també hi incorporem alguna cullerada d’aigua de la cocció de la pasta.
 
 

 

Arxivat a:
Cuina
Participació