1 de 10
empresa

La Cambra guardona 7 empreses en el Dia de la Cambra al Vallès Oriental

UDON, Saria, Teatron Plimon, Estabanell y Pahisa Energia, Sorbo, Fundació Balonmano Granollers i Euromed, les guardonades

El Dia de la Cambra s'ha fet al TAG. | @Stimulo
per Redacció, 20 de novembre de 2018 a les 23:40 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 20 de novembre de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La delegació al Vallès Oriental de la Cambra de Comerç de Barcelona ha celebrat aquest dimarts al vespre al Teatre Auditori de Granollers el Dia de la Cambra, l’acte més emblemàtic de la delegació que enguany, després de quatre anys, ha tornat a reunir els empresaris de la comarca i a retre homenatge a les millors iniciatives empresarials. L'acte ha estat conduit pel presentador Eloi Vila i ha comptat amb la ponència de l’emprenedor de Glovo i Wallapop i president de Barcelona Tech City, Miguel Vicente, que ha parlat sobre “emprendre en el context de la revolució digital”, en què ha destacat tot el que aporta la revolució digital a l’hora d’iniciar un camí d’emprenedoria. Vicente ha estat acompanyat per alumnes del Campus UVIC Granollers, Teknós UGranollers (vinculat a la UVIC-UCC), l’Institut Carles Vallbona, l’escola Pia i l’Escola Municipal del Treball. sobre el futur de l’emprenedoria a Catalunya. 

El president de la Cambra de Barcelona, Miquel Valls, i el president de la Delegació al Vallés Oriental, Carles Ayats, han estat els encarregats d’obrir la celebració.


Pel que fa als guardons, la delegació ha lliurat els premis Cambra a les empreses del Vallès Oriental reconegudes en l’àmbit del sector serveis, empresa industrial, comerç i distribució, innovació, emprenedoria, responsabilitat social corporativa i internacionalització. Els guardons han destacat tant aquelles organitzacions que contribueixen al creixement del teixit econòmic de la comarca del Vallès Oriental com aquelles que actuen sota principis de responsabilitat i compromís amb el territori.

Pel que fa a l'empresa de serveis, ha anat a parar a UDON Noodle Bar & Restaurant, la cadena líder de restauració asiàtica, amb més de 50 establiments i prop de 800 treballadors arreu del territori espanyol, Portugal i Andorra, "que ofereix una dieta equilibrada i saludable, utilitzant ingredients ecològics, frescos i de proximitat". 


La millor empresa industrial ha estat Saria group, empresa líder nacional en el reciclatge i valorització de subproductes animals, "que centra la seva activitat en l’economia circular amb la finalitat de generar seguretat i valor afegit a la cadena agroalimentària". 

El reconeixement en matèria de comerç i distribució s'ha lliurat a l’empresa Textron Plimon, una empresa familiar catalana amb més de 40 anys d’experiència en la producció d’olis vegetals per a la cosmètica, així com en la distribució d’ingredients pels sectors de l’alimentació, la farmàcia i la química. 


En la categoria d’innovació, s'ha premiat la idea de negoci d’Estabanell y Pahisa Energia, matriu de les empreses del grup Estabanell. L’organització ha estat guardonada "pel caràcter familiar i de proximitat, i pel lideratge en els canvis constants en quant a la gestió i l’aprofitament sostenible de l’energia".
 El guardó a la millor iniciativa emprenedora del territori ha estat per Sorbos, productora de la primera canyeta del món que es menja i que és 100% respectuosa amb el medi ambient. "La innovació ha traspassat fronteres i actualment la companyia vallesana ven les seves canyetes comestibles i biodegradables a tot el món".

En responsabilitat social corporativa, la delegació ha destacat el paper de la Fundació Balonmano de Granollers: "Una entitat amb molta sensibilitat per la societat del Vallès que busca promocionar la difusió i la pràctica de l’handbol en el territori".

I pel que fa a la categoria d’internacionalització, el jurat ha decidit atorgar el reconeixement d’aquesta edició a Euromed, productor d’extractes vegetals i principis actius per a la indústria farmacèutica i de complements alimentaris: "La companyia exporta a més de 35 països i disposa de seus en diversos països com: Alemanya, França i els Estats Units, entre d'altres".  

 

Participació