cinema

El cinema del centre de Granollers es diu Edison i obrirà el 19 de desembre

La ciutadania escollirà quina és la primera pel·lícula que es projecta

per Redacció, 20 de novembre de 2018 a les 09:34 |
Imatge de la presentació del projecte del cinema Edison. | @granollers
Cinema Edison. Així és com s'anomena el nou cinema de Granollers, situat al centre de la ciutat i que obrirà les seves portes a partir del 19 de desembre. Aquest dilluns al vespre se n'han presentat els detalls que el faran "més que un cinema".

L'Edison estarà gestionat per l'Associació Cultural. El nom és un homenatge a la segona sala que hi va haver a Granollers i que estava situada a la plaça Maluquer i Salvador, cantonada amb el carrer Edison. El Centre Cultural serà la seu del nou cinema i es faran reformes a l'auditorii s'instal·larà nou equipament tècnic i aïllament acústic per millorar l'experiència. Al primer pis s'habilitarà una sala polivalent per poder-hi fer activitats, mentre que al segon es podrà utilitzar una altra sala de projeccions, però més petita, a més d'un espai per tallers. El vestíbul, per la seva banda, es reformarà perquè hi hagi la taquilla i un bar.

 
Pel que fa a la programació, l'Edison farà projeccions de setembre a juny, tres o quatre títols per setmana, 8 sessions com a mínim de dijous a diumenge alternant dimarts i diumecres i una sessió infantil setmanal. S'apostarà per la versió original.

Els preus aniran dels cinc euros de les sessions pels més petits als 7,5 de les estrenes que hi haurà els caps de setmana. 


Pel que fa al primer film que es projectarà, la triarà la ciutadania votant en un llistat que proposarà l'Associació Cultural. No s'anunciarà la guanyadora fins el mateix moment de la projecció. També s'han avançat les pel·lícules que es projectaran per Nadal: Campeones, El amor menos pesado, Ernest et Celestina, La buena esposa i La revolución silenciosa.

L'Associació Cultural també pretén que l'Edison sigui un espai de formació, i oferirà cursos de tot tipus durant tot el curs.
 

 

Participació