empresa

Inauguren el parc comercial Can Montcau de Lliçà d'Amunt

Compta amb 15.000 metres quadrats, crearà 240 llocs de treball i ha suposat una inversió de 37 milions d'euros

per Redacció , 16 de novembre de 2018 a les 08:26 |
El parc comercial Can Montcau. | @jscllicamunt
Aquesta informació es va publicar originalment el 16 de novembre de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El nou parc comercial Can Montcau de Lliçà d'Amunt ha obert les seves portes amb l'objectiu d'esdevenir un eix comercial de primer nivell al Vallès Oriental. Amb un total de 15.500 metres quadrats i una inversió de 37 milions d'euros, la instal·lació concentra botigues de firmes com Leroy Merlin, a més d'un supermercat, un restaurant i tendes d'equipament per a automòbils i per a mascotes.

La instal·lació més gran és la de Leroy Merlin: s'ha fet una inversió de 33 milions d'euros i compta amb 12.0000 metres quadrats i una plantilla de 160 col·laboradors.


L'obertura d'aquests establiments ha permès crear 240 nous llocs de treball directes i indirectes. La majoria dels empleats procedeixen de Lliçà d'Amunt, Granollers i altres municipis propers, afavorint d'aquesta manera la dinamització de la zona. Las obres d'aquest centre comercial van començar el mes de juny de 2017.

Nova línia d'autobús


Coincidint amb la inauguració del parc, aquest divendres es posa en marxa la nova línia A7 que connectarà Lliçà d'Amunt amb Granollers, entrant al Parc Comercial de Can Montcau, d’anada i de tornada, amb una freqüència de pas d'una hora, que es redueix a 30 minuts en caps de setmana i festius. L'horari de funcionament de la línia serà de dilluns a dijous, de 8.45 h del matí a 21.45 h de la nit. De divendres a diumenge, l'horari del servei s'allargarà fins les 23.45 h de la nit i, els dissabtes, diumenges i festius, la freqüència de pas serà de 30 minuts.

Crítiques de la CUP


La CUP de Lliçà d'Amunt ha criticat el projecte. Alerten que "que ha destruït el paisatge", però també que malmet el comerç de proximitat i "fomenta especulació, treball precari i obscurament".


 


 

 

Participació