cinema

La setena edició del Festival Fantàstik inclou «Matar a dios» i «Mandy» i un homenatge a «Mi vecino Totoro»

Es projectaran 22 curtmetratges seleccionats d'entre més de 500 presentats a nivell internacional

per Redacció, 8 de novembre de 2018 a les 20:53 |
La imatge del Festival Fantàstik de Granollers. | NG
El Centre Cultural de Granollers acull des d'avui i fins el dia 11 de novembre la setena edició del Festival Fantàstik. El certamen, que s'allargarà un dia, arrencarà amb la projecció de la cinta de Caye Casas i Albert Pide Matar a Dios. A més, els asssitents podran gaudir de Mandy, el darrer treball de Nicolas Cage. Altres llargmetratges seleccionats per aquest any són Aterrados (2017), Revenge (2017), A Mata Negra (2018), Top Knot Detective (2018) i La Gran Desfeta (2018). A més, amb motiu del trentè aniversari de la pel·lícula El meu veí Totoro es durà a terme l'exposició dedicada a aquest film 30 anys 30 artistes comissariada per Jordi Pastor i Reinaldo Pereira.

La mostra recull els treballs de trenta artistes d'estils diferents al voltant de la figura de Totoro i el seu director. Es podrà veure durant els dies de festival i es complementarà amb la projecció de la pel·lícula el diumenge 11 de novembre. 


Al llarg del festival també es projectaran els 22 curtmetratges prèviament seleccionats d'entre més de 500 presentats a nivell internacional. El millor tindrà una dotació de 1000 euros fruit de la unió de forces amb el Mercat Audiovisual de Catalunya.

 

Participació