cuina

RECEPTA Braons de porc amb rovellons a l'olla del pito

Cada cap de setmana, les millors receptes

per Manel Baxerias, 4 de novembre de 2018 a les 16:49 |
Ingredients per 2 persones:

2 braons (en aquest cas tallats per el mig)

1 ceba gran
1 porro 
2 pastanagues
1 tomàquet madur

200 grams de rovellons
1 fulla de llorer
Oli d'oliva 
1 got de vi blanc
1 got d'aigua
Un grapat de grans de pebre negre
Sal i pebre


Preparació:
 
Marquem a l’olla els braons prèviament salpebrats amb un rajolí d’oli, fins que quedin daurats, arribat aquest punt els reservem.

Afegim una mica més d’oli a l’olla i tot seguit incorporem la ceba, el porro i les pastanagues, totes tallades amb juliana, deixem que se estovin les verdures, afegim el tomàquet tallat per la meitat, la fulla de llorer i deixem que redueixi, afegint-hi el vi blanc deixant-lo  evaporar, afegirem llavors el grans de pebre, els braons reservats i el got d’aigua, ull, tenen que quedar cobertes per líquid unes ¾ parts dels braons.

Tapem l'olla i quan comenci a pitar, els deixarem coure uns 25 minuts si es a doble pressió o be 45 minuts a pressió normal. Un cop passat el temps, deixem refredar l'olla i enretirem la tapa.

Mentre es couen els braons, netegem els rovellons, i els daurem  a la paella amb un rajolí d’oli, tant punt siguin marcats el reservem.

Passem els braons a una cassola, juntament amb els rovellons i la fulla llorer, Apartem les verdures i el suc de la cocció i ho passem per la batedora, incorporem el líquid resultant a la cassola amb els braons i els rovellons, la posem a foc suau i deixem reduir una mica la salseta, comprovem el punt de sal i ja es poden servir.
 

 

Arxivat a:
Cuina
Participació