projectes

La Generalitat demana un estudi d'impacte ambiental pel nou camp de Palou

Les obres es podrien iniciar entre finals de l'any 2019 o principis del 2020

per Redacció, 2 de novembre de 2018 a les 17:18 |
Imatge virtual de com serà el nou camp de futbol que es construirà a sobre de l'actual, a Palou. | Ajuntament de Granollers
Aquesta informació es va publicar originalment el 2 de novembre de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Fa un any i mig es presentava el futur nou camp de futbol de l’Esport Club Granollers, que es construirà a Palou. El pla però havia quedat encallat a l’espera dels requeriments de la Generalitat al projecte d’obres. Ara, però, VOTV informa que l’administració catalana ha demanat a l’ajuntament de Granollers que faci un estudi d’impacte ambiental per poder donar el vist i plau a l’obra.

L’ajuntament de Granollers ja havia reservat diners per aquest projecte, però veient que quedava encallat es van derivar a altres inversions, com les rampes que es construiran a la Font Verda o a les obres que es faran al pavelló de Can Bassa. Està previst que a finals d’aquest any es pugui presentar l’informe d’impacte ambiental i, d’aquesta manera, licitar unes obres que podrien començar entre finals del 2019 i principis del 2020.


El projecte del nou camp de Palou preveu la construcció de dos camps, un de futbol onze i un de futbol set, un gimnàs i més de 200 places d’aparcament a l’altra banda del riu.
 

 

 

Participació