igualtat

Recepció institucional als participants dels Jocs Special Olympics del CEE Montserrat Montero

Els esportistes d'aquest centre de Granollers han aconseguit 10 medalles d'or, 10 de plata, 11 de bronze i 18 de participació

per Redacció , 19 d'octubre de 2018 a les 10:27 |
Els esportistes del CEE Montserrat Montero que han participat en els Jocs Special Olympics van ser rebuts a l'Ajuntament. | T. Torrillas
Aquesta informació es va publicar originalment el 19 d'octubre de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Aquest dimecres s'ha fet a Granollers la recepció institucional als esportistes del CEE Montserrat Montero que han participat en els Jocs Special Olympics que s'han disputat a la Seu d’Urgell i a Andorra entre el 4 i el 7 d'octubre. El CEE Montserrat Montero hi ha participat amb 19 esportistes de diversos municipis del Vallès Oriental, 11 dels quals a la disciplina d’atletisme i 8 a la de natació, amb el suport de 5 tècnics acompanyants.
 

El programa d’activitats esportives del CEE Montserrat Montero per a nois i noies amb discapacitat intel·lectual, té com a objectiu principal promoure l’esport amb una millora del seu benestar físic, intel·lectual i social. La participació en aquests Jocs, més enllà d’aconseguir que els nois i noies els gaudeixin, busca aconseguir millores en aspectes físics, psicològics i socials. Amb la pràctica esportiva s’ensenya els nois i noies a ser més col·laboradors i no tan individualistes, a respectar i acceptar normes i obligacions, així com a tenir responsabilitats, fora del seu entorn més conegut.
 

El resum del medaller ha estat el següent: 10 medalles d’or, 10 medalles de plata, 11 medalles de bronze i 18 medalles de participació. 

 

Participació