infraestructures

Dilluns comença l'última fase de les obres del carrer de Girona de Granollers

Els serveis quedaran enllaçats amb els del tram sud del carrer de Girona i permetran la sincronització automàtica dels semàfors de tot aquest carrer

per Redacció, 21 de setembre de 2018 a les 18:06 |
El tram nord del carrer Girona. | Ajuntament de Granollers
Aquesta informació es va publicar originalment el 21 de setembre de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Aquest dilluns dia 24 de setembre s'inicia la quarta i última fase de les obres d'urbanització del tram nord del carrer de Girona de Granollers, entre el carrer d'Apel·les Mestres i el de Francesc Ribas. segons ha explicat l'ajuntament, per tal de reduir al màxim possible les molèsties quedarà afectat en primer lloc el tram entre el carrer d'Apel·les Mestres i el carrer de Felip II-Concòrdia on es deixarà un carril per sentit de circulació, "seguint el mateix criteri de mobilitat que s'ha implantat en tota l'obra". D'altra banda ja s'ha renovat el tub de la xarxa general d'aigua potable entre els carrers de Francesc Ribas i el carrer de l'Hospital. 

Mentre durin aquestes obres quedarà anul·lada una parada d'autobús situada en els jardinets propers al carrer de Francesc Ribas, a partir de dilluns dia 1 d'octubre. Aquesta parada pertany a la línia dels autobusos urbans L22 (Estació de Granollers Centre-Bellavista) i també a algunes línies interurbanes.  


Les obres de renovació integral del carrer de Girona, que van començar el setembre de 2017, les està fent la UTE COYNSA 2000, SL/ VORACYS, SL, amb un pressupost de 2.128.294,74 euros, IVA inclòs i compten amb una subvenció de 1.350.000 euros de la Diputació de Barcelona mentre que l'Ajuntament de Granollers finança la resta.

Amb aquesta actuació el carrer de Girona millorarà l’accessibilitat del vianant i la circulació de les bicicletes unidireccional a cada costat del carrer, gràcies a la reordernació de les voreres i dels carrils de circulació de vehicles i de la millora dels passos de vianants.

 

Participació