diada 2018

L'ANC portarà més de 200 autocars a Barcelona des del Vallès Oriental

A Granollers, l'Assemblea ha esgotat les samarretes de la Diada

per Redacció, 11 de setembre de 2018 a les 11:43 |
Una Diada a Barcelona. | ANC Granollers
Aquesta informació es va publicar originalment el 11 de setembre de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Vallès Oriental es tornarà a mobilitzar per la Diada i servirà per omplir els trams de la Diagonal. Una de les xifres que ho confirmen és el número d'autocars, que assoleix les xifres de l'any passat. Les diverses assemblees de l'ANC tornaran a mobilitzar 200 autocars, que portaran els vallesans fins als trams 33, 34 i 35, els assignats per l'organització, situats entre els carrers Lepant i Sicília.

Hi ha altres opcions per viatjar, com les línies R2 i R3 de Rodalies, els autocars de Sagalés o el vehicle privat, aquesta última l'opció menys recomanable pels probables problemes de trànsit que hi haurà.


L'hora de sortida dependrà de cada municipi. N'hi ha que han optat per marxar abans i dinar a Barcelona. El que està clar és que a les 4 de la tarda s'hauria d'estar a lloc per començar a animar. A les 5 de la tarda es farà el silenci, que es trencarà a les 17:!4 hores amb l'inici de l'onada que anirà des de la banda del Besòs cap a la banda del Llobregat.


Sense samarretes

Una altra xifra que demostra la mobilització del Vallès Oriental per aquesta Diada és la venda de samarretes. Aquest dilluns s'han esgotat a tot el Vallès Oriental. A Granollers, per exemple, s'han format llargues cues per aconseguir les últimes unitats.

 

Participació