diada 2018

Pa amb tomàquet de la Diada i ballada de l'Esbart Dansaire

Promogut per l'Amics de l'11

per Redacció , 11 de setembre de 2018 a les 00:16 |
Els balls de l'Esbart Dansaire, protagonistes. | @m_oliveres
Aquesta informació es va publicar originalment el 11 de setembre de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La Porxada ha tornat a acollir aquest dilluns al vespre, vigília de l’Onze de Setembre, la celebració popular de la Diada, que des de l’any 2002 promou l’entitat Amics de l’11.

A les 20.30 hores els balls de l’Esbart Dansaire han obert l'acte, que ha continuat amb el tradicional sopar del Pa amb Tomàquet de la Diada. Una part dels tiquets que s'han posat a la venda eren els anomenats Tiquets Solidaris, que costaven 3 euros més que els senzills i que destinaran aquesta quantitat a l’Associació Catalana pels Drets Civils. A l'acabar el sopar hi ha hagut ball amb el grup de música tradicional Els Ministrers del Sabre.


 


 Amics de l’11 és una entitat nascuda fa 16 anys per complementar la celebració de la Diada Nacional de Catalunya, que fins aleshores només es commemorava de manera institucional. L’objectiu dels impulsors, provinents de diferents entitats locals, és ser un espai de celebració i de trobada, on tothom és convidat a participar.

 

 

Participació