mobilitat

FOTOS La instal·lació de la nova passera sobre la via del tren a Granollers

Es podrà començar a utilitzar a finals d'agost

per Redacció, 16 de juliol de 2018 a les 13:23 |
La passera, ja instal·lada sobre la via del tren | T. Torrillas
Aquesta informació es va publicar originalment el 16 de juliol de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Tal com estava previst la matinada de dissabte 14 a diumenge 15 s'ha instal·lat la passera per a vianants a Granollers que creua la línia del tren de França, i que comunica el carrer Joan Enric Dunant i el passeig de la Muntanya. 
 

Un cop col·locada la passera segueixen els treballs per acabar d'instal·lar la rampa de baixada i connectar-la fins al carrer de l'Enginyer, de manera que es mantindrà el tall de trànsit en el carrer de Joan Enric Dunant fins a la setmana del 20 de juliol. Posteriorment també s'hi posarà enllumenat. 
 

Un moment de la instal·lació de la passera. Foto: T. Torrillas


 
La construcció d'aquest nou pont forma part del desenvolupament del sector urbanístic situat entre la via del tren i el passeig de la Muntanya i entre la rotonda del pont de l’Hospital, al nord, i fins pràcticament el pont del carrer d’Agustí Vinyamata, al sud. Es tracta d'un espai on s'hi estan construint 171 habitatges i també un nou parc que comptarà amb un itinerari per a vianants i bicicletes que travessarà les diferents zones arbrades i equipades per al joc i per a l'estada. Les obres les porten a terme  la Junta de Compensació del sector formada per diversos propietaris.

 

Un moment de la instal·lació de la passera. Foto: T. Torrillas


 
La previsió és que aquest nou pont per a vianants, que millorarà la connexió a peu entre el barri de la Font Verda i el centre, es pugui fer servir al voltant de la Festa Major. 
 

Un moment de la instal·lació de la passera. Foto: T. Torrillas
 

 

Participació