mobilitat

Tot a punt per la instal·lació de la nova passera que unirà la Font Verda i el centre de Granollers

La previsió és que es pugui començar a utilitzar per la Festa Major

per Redacció, 11 de juliol de 2018 a les 18:20 |
Plànol de la passera que comunicarà per una banda el passeig de la Muntanya i per l'altra el carrer Joan Enric Dunant | Ajuntament de Granollers
Aquesta informació es va publicar originalment el 11 de juliol de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La matinada de dissabte 14 a diumenge 15, entre la una i les quatre, es preveu instal·lar la passera per a vianants que creuarà la línia del tren de França, i que comunicarà el carrer Joan Enric Dunant i el passeig de la Muntanya de Granollers. 
 

Un cop col·locada la passera s'haurà d'instal·lar la rampa de baixada per connectar-la fins al carrer de l'Enginyer, de manera que es mantindrà el tall de trànsit en el carrer de Joan Enric Dunant fins a la setmana del 20 de juliol. Posteriorment també s'hi haurà de col·locar enllumenat. 
 

Aquesta és la passera que es col·locarà per sobre de la línia del tren de França la matinada de dissabte a diumenge Foto: Ajuntament de Granollers


 
La construcció d'aquest nou pont forma part del desenvolupament del sector urbanístic situat entre la via del tren i el passeig de la Muntanya i entre la rotonda del pont de l’Hospital, al nord, i fins pràcticament el pont del carrer d’Agustí Vinyamata, al sud. Es tracta d'un espai on s'hi estan construint 171 habitatges i també un nou parc que comptarà amb un itinerari per a vianants i bicicletes que travessarà les diferents zones arbrades i equipades per al joc i per a l'estada. Les obres les porten a terme  la Junta de Compensació del sector formada per diversos propietaris.

 
La previsió és que aquest nou pont per a vianants, que millorarà la connexió a peu entre el barri de la Font Verda i el centre, es pugui fer servir al voltant de la Festa Major. 

 

Participació