solidaritat

Granollers es mulla per l'esclerosi múltiple

En total s'han nedat 55.950 metres en suport als afectats

per Redacció, 8 de juliol de 2018 a les 19:37 |
Els participants que han saltat plegats a la piscina del CN Granollers | CN Granollers
Aquesta informació es va publicar originalment el 8 de juliol de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Granollers s'ha mullat, un cop més, per l'esclerosi múltiple. La del CN Granollers ha estat una de els 600 piscines de tot Catalunya que han participat en la jornada solidària que organitza la Fundació Esclerosi Múltiple per donar suport als més de 7.500 catalans afectats per aquesta malaltia neurològica crònica del sistema nerviós central i que encara avui no té cura.De 10 a 12 s'ha organitzat una activitat lúdico-esportiva a la piscina exterior de 50 metres en què s'han comptabilitzat els metres nedats per socis i usuaris en suport als afectats. En total s'han nedat 55.950 metres, destacant els 4.100 metres que han completat els nedadors del club Lluís Escrits, Luisa Mar Morales i Albert Blanco; els 3.000 d’Israel Muñoz, treballador i soci, i els 2.300 metres dels socis Joaquim Anfruns i Santi Ribell. A més, unes 200 persones han participat en el salt simultani a la piscina.

El Mulla't ha coincidit amb la Diada del Soci del CN Granollers, cosa que segons el club ha servit per donar "un caire més lúdic i festiu, animant als assistents a sumar-se per aquesta causa".

 

Participació