solidaritat

​Portes obertes i homenatge a socis i voluntaris de Creu Roja a Granollers

L'entitat ha explicat els projectes que ofereixen "per atendre persones en situació de fragilitat"

per Redacció, 6 de juliol de 2018 a les 18:59 |
Un voluntari col·loca un casc a un nen que ha visitat la nova ambulància de Creu Roja | Jaume Ventura
Aquesta informació es va publicar originalment el 6 de juliol de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Creu Roja a Granollers ha obert aquest divendres les portes i ha agraït el suport de socis i voluntaris. A primera hora de la tarda, a la seu de l’entitat al carrer Joan Prim, s’han mostrat algunes de les eines de les quals disposen, com una nova ambulància. També s’han ofert unes ulleres de realitat virtual per poder veure-hi en 360 graus el dia a dia d’un voluntari, s’ha fet un taller per gestionar emocions i un joc per posar-se en la pell d’algú que ha d’abandonar el seu país. Tot plegat ha estat dinamitzat per voluntaris i l’equip tècnic de l’entitat, amb els quals s’han pogut intercanviar impressions i experiències.

La coordinadora de proximitat de Creu Roja al Vallès Oriental, Nati Bautista, ha explicat que amb un acte com aquest volen que la gent del carrer "vegin la realitat del que passa portes endins a Creu Roja. Ens veuen a fora amb una ambulància o una armilla, però hi ha més, perquè treballem molt de portes endins, hi ha moltes històries i les volem explicar".


Al vespre, al Casino s’ha fet un acte de reconeixement als 182 voluntaris actius i als socis que col·laboren amb l’entitat. Creu Roja de Granollers atén persones en situació de fragilitat, sigui la que sigui, per la qual cosa duen a terme projectes relacionats amb la pobresa, l’ocupació, la higiene, l’alimentació, les dones, la infància o la gent gran.

Bautista ha destacat que socis i voluntaris són dos pilars bàsics en el dia a dia de l'entitat: "Ja sigui amb els 182 voluntaris actius o amb el suport dels socis podem donar tota l'ajuda que oferim", ha defensat.

 

Participació