mobilitat

La Generalitat instal·larà càmeres i sonòmetres per analitzar la situació a la Ronda Sud de Granollers

Serà el mes de juliol, però s'estudiaran les dades al setembre, quan el trànsit torni a la seva situació habitual

per Redacció, 23 de juny de 2018 a les 13:50 |
La Ronda Sud de Granollers | Google Street View
Aquesta informació es va publicar originalment el 23 de juny de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La Generalitat instal·larà càmeres i sonòmetres a la Ronda Sud de Granollers per anallitzar els vehicles que l'utilitzen i per precisar quin soroll han de suportar els veïns. Segons ha explicat VOTV, a mitjans del mes de juliol es començaran a posar les càmeres, tot i que no serà fins ja començat el curs, amb el trànsit al seu nivell habitual, que s'analitzaran els xifres. Els dispositius permetran llegir les matrícules, de manera que es podrà saber fins a quin punt la ronda és utilitzada com a via de pas pels vehicles que no són ni de Granollers ni de rodalies. A més, també es posaran sonòmetres per calcular amb precisió la contaminació acústica. Es tracta de dues de les principals reclamacions de la plataforma veïnal Integració Ronda Sud, que aquest divendres han fet el tall número 30 de la via.

 
Després de l'estiu hi haurà noves mesures, com la creació de dos nous passos de vianants amb semàfors entre els carrers Esteve Terrades i Lluís Companys.

 

Participació