integració

La Fundació Privada Hospital Asil de Granollers, guanyadora dels Premis LISMIVO

Per la seva integració laboral de les persones amb discapacitat

per Redacció, 22 de juny de 2018 a les 08:00 |
Imatge del moment d'entrega del guardó | CCVOR
Aquesta informació es va publicar originalment el 22 de juny de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L’empresa Fundació Privada Hospital Asil de Granollers es la guanyadora d’aquesta edició dels Premis Lismivo en reconeixement a la tasca social en la integració laboral de les persones amb discapacitat.
 

La Fundació té actualment 1.428 treballadors, dels quals 35 són persones amb discapacitat. "Fruit de la seva voluntat històrica per millorar el benestar i la qualitat de vida de la població, sempre s’ha caracteritzat per ser una institució propera, oberta i compromesa socialment amb el seu entorn en totes les seves dimensions: l’econòmica, la social i la mediambiental", ha afirmat l'organització. "Aquest compromís ha permès a la institució dissenyar projectes i accions conjuntament amb els seus col·lectius d’interès per proporcionar un benefici directe a la societat sempre des de la transparència, l’ètica i la veracitat, convertint-se l’Hospital en un actor viu en l’àmbit públic de la comarca", han afegit.
 

Entre les seves accions de responsabilitat social es troba la de contractació social mitjançant la qual manté convenis de col·laboració amb entitats sense ànim de lucre per promoure la inserció laboral de persones amb discapacitats físiques i/o psíquiques així com persones socialment no integrades.
 

Les altres empreses que s’han presentat a aquesta convocatòria dels Premis Lismivo 2017 són:
 
-Fundació Privada Hospital Asil de Granollers
-Montajes y Servicios Industriales Guicar, SL de Cardedeu
-Maquinaria Industrial Dara, SL de Granollers
-TI Group Automotive Systems, SA de Montornès del Vallès 

La valoració de les candidatures té en compte: el percentatge de contractes de persones amb discapacitat respecte al total de contractes de la plantilla; el sexe i les edats dels treballadors: la temporalitat, jornada i antiguitat dels contractes; el tipus i/o grau de discapacitat de les persones contractades; que utilitzin serveis de Centres Especials de Treball; que col·laborin amb entitats de la xarxa lismiVO; i que acullin persones amb discapacitat en pràctiques. 
 
Els Premis LISMIVO tenen la intenció de reconèixer i valorar públicament la tasca social en la integració laboral de les persones amb discapacitat. Es tracta d'una iniciativa sorgida de la Xarxa LISMIVO, integrada per diferents entitats de la comarca directament relacionades amb la inserció laboral de les persones amb discapacitat per tal d’afavorir la seva inserció laboral i coordinades pel Consell Comarcal.

 

Participació