educació

La UVic-UCC farà tres cursos a Granollers per la Universitat d'Estiu

Al voltant de l'esport, la imitació i l'educació

per Redacció, 11 de juny de 2018 a les 17:52 |
La Universitat d'Estiu de la UVic-UCC farà tres cursos a Granollers | NG
Aquesta informació es va publicar originalment el 11 de juny de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Aquest estiu Granollers és una de les apostes fortes de la UVic-UCC de cara a les activitats de la Universitat d'Estiu. En total s'hi celebraran tres dels cursos proposats que permetran als participants una especialització. Els cursos, que es desenvoluparan entre el 2 i el 6 de juliol, tracten tres disciplines ben diferenciades: l'esport, la imitació i l'educació.

La universitat ha explicat que destaca un curs orientat a mestres i professors d'Educació Física que atorga el títol en especialista esportiu en discapacitat intel·lectual i compta amb la col·laboració de Associació Demanoenmano. El curs apropa els alumnes al domini esportiu amb persones amb discapacitat i els orienta sobre mètodes d'actuació, modes d'ensenyament i noves metodologies aplicades a l'àmbit per apropar l'esport a tothom. El curs tindrà una durada de 15 hores repartides entre el 2, 3 i 4 de juliol.


En el terreny comunicatiu trobem el curs d'imitació de personatges a càrrec de Javi Giménez, conegut per la seva interpretació a programes com Crackòvia, de TV3. Aquestes jornades serviran als alumnes per aprendre a utilitzar les principals tècniques d'imitació i saber com treure el màxim profit dels seus límits vocals i gestuals. Perfils com actors, locutors, artistes o simplement aficionats a aquesta disciplina són els més indicats per assistir al curs que es durà a terme el 2, 3 i 4 de juliol

Per últim, la Universitat d'Estiu ha volgut col·laborar amb el CIFE (Centre d'Innovació i Formació en Educació) per presentar un curs adreçat als treballs per projectes en educació secundària. El curs busca fomentar el treball en equip estudiant les possibilitats d'inserir treballs en equip en les aules de secundària plantejant estratègies i mètodes de treball que millorin aquesta pràctica. El curs se celebrarà els dies 5 i 6 de juliol. 

Aquesta edició de la Universitat d'Estiu oferirà un total de 32 activitats repartides en 11 municipis del territori i que compten amb l'organització i la col·laboració d'una setantena d'institucions i entitats. Enguany s'ha volgut potenciar el terreny de la tecnologia i enginyeria oferint tres cursos nous encarats a aquets àmbits fent així una edició totalment multitemàtica.

 

Participació