nit dels museus

Granollers se suma a la Nit Europea dels Museus

L'Adoberia oferirà una visita teatralitzada i es faran passejades artístiques al parc de Ponent

per Redacció, 15 de maig de 2018 a les 13:07 |
L'Adoberia de Granollers | Ajuntament de Granollers
Aquesta informació es va publicar originalment el 15 de maig de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Granollers organitza dues activitats a l’entorn de la Nit Europea dels Museus, una iniciativa del Consell d'Europa durant la qual diversos museus obren les portes més enllà del seu horari habitual amb una extensa programació d'activitats. Enguany la Nit dels Museus se celebra aquest dissabte, 19 de maig.

Per una banda, l’Adoberia obrirà les seves portes per oferir una visita teatralitzada a càrrec d’Arsènic i amb un guió escrit per Carme Ballús expressament per a l’ocasió. A les 21 i a les 22.30 h La noia de l’Aboderia, una antiga treballadora, endinsarà els visitants en el món de l’adoberia i del treball de la pell. Serà una activitat per a joves i adults gratuïta però amb aforament limitat que s’inclou dins del nou cicle d’activitats de l’Adoberia. Centre d'interpretació històrica del Granollers medieval.


L’endemà, el diumenge 20 de maig d'11 a 13 h, es faran al parc de Ponent les passejades artístiques Mirant Jordi Benito. La iniciativa, prevista pel 14 d’abril però que es va haver d’ajornar per la pluja, és una proposta de l’artista Glòria Giménez oberta a tots els públics. L’acció està pensada per donar a conèixer els elements que conformen la instal·lació permanent de Jordi Benito a través d’un passeig amb cinc punts d’informació que volen ser en sí mateixos accions i peces artístiques. El passeig es complementa amb un espai de joc de construcció del parc a partir de l'esbós que en va fer Benito. 

 

Participació