fórmula 1

Interior preveu que 175.000 persones assistiran al Gran Premi de Fórmula 1 al Circuit

SCT i Mossos establiran mesures especials per facilitar l'accés i la posterior sortida del circuit a vies com l'AP-7, la C-35 i la C-17

per Redacció, 11 de maig de 2018 a les 18:07 |
Aficionats seguint un gran premi de Fórmula 1 | Circuit de Catalunya
Aquesta informació es va publicar originalment el 11 de maig de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Departament d'Interior preveu que 175.000 persones assistiran aquest cap de setmana al Gran Premi d'Espanya Emirates 2018 de Fórmula 1 que se celebrarà al Circuit de Barcelona-Catalunya, a Montmeló. Per garantir la seguretat de l'esdeveniment i la fluïdesa del trànsit als accessos al circuit s'ha elaborat un dispositiu especial que es coordinarà des del Centre de Coordinació (CECOR), ubicat al mateix complex esportiu. Així, el Servei Català de Trànsit i els Mossos d'Esquadra, que desplegaran 486 agents amb motiu de l'esdeveniment, establiran mesures especials per facilitar l'accés i la posterior sortida del circuit a vies com l'AP-7, la C-35 i la C-17. En aquest dispositiu també participaran Bombers, amb 24 efectius, i Protecció Civil, amb 2 tècnics d'Operacions Territorials.

En paral·lel, el Servei Català de Trànsit i el Circuit de Barcelona-Catalunya, igual que la passada edició, mantenen la campanya de conscienciació viària als exteriors de la instal·lació esportiva La carretera no és el Circuit.


Es preveu que les jornades de celebració de l'esdeveniment esportiu siguin d'elevada mobilitat pel que fa a la circulació, sobretot, diumenge 13, amb una assistència prevista d'uns 94.000 aficionats.

Entre d'altres, el dispositiu de gestió del trànsit inclou, des d'aquest mateix dijous i fins al diumenge, abalisar amb cons el voral en direcció Granollers de la via interpolar C-35 des de l'accés sud fins a l'accés nord per impedir l'aparcament indiscriminat de vehicles.


D'altra banda, per tal de redistribuir l'entrada a les instal·lacions del circuit dels vehicles provinents de l'autopista AP-7 en sentit sud, es recomanarà la sortida 12b (C-60 Granollers Nord) a través de missatges activats als panells de missatgeria variable ubicats abans d'aquesta sortida, després de la qual hi ha un itinerari senyalitzat fins al circuit.

A més, durant aquesta setmana i fins al diumenge, l'SCT coordina amb Mossos d'Esquadra i Policies Locals una campanya policial intensiva de controls de velocitat amb l'objectiu de conscienciar els conductors de les conseqüències de l'excés de velocitat.

 

Participació