mobilitat

Granollers augmenta el temps de pas per a vianants al semàfor del carrer Marie Curie

En les franges horàries de més pas d'escolars

per Redacció , 25 d'abril de 2018 a les 18:43 |
Semàfor per a vianants de Marie Curie amb Esteve Terrades | Google Street View
Aquesta informació es va publicar originalment el 25 d'abril de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Ajuntament de Granollers ha allargat el temps de la fase verda per a vianants al semàfor del carrer Marie Curie, a la cantonada amb el carrer Esteve Terrades, segons recull Som Granollers. El regidor de Mobilitat, Juanma Segovia, ha explicat al ple d'aquest dimarts que hi haurà cinc segons més de marge en els horaris que coincideixen amb més pants d'alumnes de les escoles. És a dir, de 8:45 a 9:15 hores, de 12:15 a 12:45 hores, de 14:15 a 15:15 hores i de 16:15 a 17 hores. D'aquesta manera, en aquestes franges el semàfor estarà 29 segons en verd i tres segons en verd intermitent. Segovia ho ha detallat a preguntes de la plataforma Integració Ronda Sud, que en el torn de precs i preguntes han demanat quines mesures s'han aplicat al carrer Marie Curie "per eradicar el perill d'atropellament".

Pel que fa a la resta del ple, la sessió ha servit per aprovar una moció de la CUP en defensa del dret a la protesta política, la llibertat d'expresio i el dret de manifestació. El text ha tirat endavant gràcies a l'abstenció del PSC. Precisament el grup socialista ha portat a votació una moció per la millora de la implantacio de la renda garantida de ciutadania. Finalment, s'ha aprovat una moció en suport als pensionistes, alguns d'ells presents a la sala de plens.

 

Participació