festa major de granollers

Aquest cap de setmana, La Casa de la Festa Major de Granollers a Roca Umbert

Una exposició organitzada per L'Olla dels Pobres que es podrà visitar del 7 al 14 d'abril a la nau Dents de Serra

per Redacció, 4 d'abril de 2018 a les 17:51 |
Aquest cap de setmana, La Casa de la Festa Major de Granollers | Ajuntament de Granollers
Aquesta informació es va publicar originalment el 4 d'abril de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La Festa Major de Granollers reviurà del 7 al 14 d'abril a la nau Dents de Serra de Roca Umbert amb motiu de la segona edició de La Casa de la Festa Major, un projecte que acollirà en una exposició temporal tots els elements festius i entremesos que formen part de la Festa Major de Blancs i Blaus de Granollers. L'exposició ens permetrà conèixer la Festa Major, el seu origen, la competició, els diferents rituals i cerimònies i tots els elements festius que en formen part com el Colom, els Capgrossos o els Gegants de la Ciutat. 

L'exposició serà gratuïta i romandrà oberta al públic de dilluns a divendres de 17 h a 20.30 h i els dissabtes de 10 h a 14 h i de 17 h a 20.30 h. A més, els dies 9, 11 i 13 d'abril es faran visites nocturnes a les 21 h. Durant els matins La Casa de la Festa Major rebrà visites dels alumnes de primer cicle de primària de diferents escoles de la ciutat. 

 

Participació