audiovisual

​El jurat atorga 4 premis a la gala «Gra d'Or. Viu-lo en Pantalla Gran» 2018

El Gra va acollir el veredicte i lliurament de premis de la gala jove de l'audiovisual

per Redacció, 23 de març de 2018 a les 13:06 |
Els premiats de la gala | Ajuntament de Granollers
Aquesta informació es va publicar originalment el 23 de març de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Aquest dijous a la tarda s'ha celebrat la gala Gra d'Or. Viu-lo en Pantalla Gran 2018. Durant l'acte del Gra es van visionar els set treballs presentats a concurs i es va fer públic el veredicte. En la categoria 12-17 anys de temàtica lliure, el curtmetratge guardonat va ser L'armari d'un indi de Roc Morella, Josep Vaquer i Núria Moré, al qual també va correspondre la menció especial En pantalla gran; en la de 18-24 anys, el treball premiat va ser Spoilers d'Aitor Guerra; i en la de 25-35 anys, La dieta de Nora Castañon, Judit Garrell i Neus Giralt. En aquestes dues darreres categories, el tema central havia de girar a voltant de l'expressió tocar la pera

Els joves premiats rebran passis gratuïts de tres mesos per a les projeccions del Cineclub de l'Associació Cultural, abonaments d'un mes a la plataforma de cinema Filmin i dotacions econòmiques de 200 euros (en material audiovisual en la categoria 12-17 anys). El curtmetratge amb menció especial es projectarà en un dels passis regulars del Cineclub i rebrà 100 euros en material audiovisual. 


Gra d'Or. Viu-lo en Pantalla Gran és un concurs audiovisual que n'uneix dos de la mateixa temàtica, organitzats pel Gra i l'Associació Cultural respectivament, amb el propòsit d'afavorir la creació cinematogràfica, i fer visible i donar suport al talent jove en aquest àmbit. 

 

Participació