igualtat

Granollers participa en un projecte europeu per promoure l'esport de les dones en espais urbans

El projecte agrupa ciutats i organismes de 7 països diferents i durarà 18 mesos

per NacióGranollers, 12 de març de 2018 a les 13:17 |
Primera reunió del projecte a Guimaraes (Portugal) | Ajuntament de Granollers
Aquesta informació es va publicar originalment el 12 de març de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L’Ajuntament de Granollers participa en el projecte europeu «SPORT for WOMEN in the URBAN PLACES» (SW-UP) (Esport per les Dones en llocs urbans) amb l’objectiu de promoure l’activitat esportiva de les dones en l’espai urbà com a eina per a la igualtat d’oportunitats i la inclusió social. Municipis i organismes de set països diferents participen en aquest projecte que durarà 18 mesos. 
 

Els objectius del projecte són:

- Crear una comunitat de pràctiques i plataforma "SW-UP" per als socis del projecte i altres parts interessades per compartir coneixements, problemes i pràctiques.
- Proporcionar un coneixement profund sobre els obstacles que tenen les dones per practicar aquest tipus d’esport.
- Augmentar la conscienciació i la participació de les dones en els esports i activitats físiques a l'aire lliure i en el disseny d'entorns urbans amigables per a dones.

- Definir i difondre unes directrius per promoure entorns urbans amigables per les dones i aconseguir augmentar la seva participació en esports i activitats físiques a l'aire lliure en l’àmbit local i europeu.
 
Entre les activitats que es desenvoluparan hi haurà una enquesta que vol recollir l’opinió de les dones sobre la pràctica esportiva i les barreres i inconvenients que hi troben. També es vol fer un recull de bones pràctiques i un programa pilot per desenvolupar accions per millorar aquest àmbit. I per últim, cada ciutat realitzarà un esdeveniment multiplicador per difondre els resultats del projecte a escala local.
 
 

 

Arxivat a:
Esports
Participació