comerç

Els estudiants, professorat i personal de serveis de la UVic-UCC gaudiran de descomptes en comerços de Gran Centre Granollers

Ambdues entitats han signat un conveni que ja compta amb una quarantena d'establiments adherits

per Redacció, 10 de març de 2018 a les 09:58 |
Imatge de la signatura del conveni | UVic-UCC
Aquesta informació es va publicar originalment el 10 de març de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El rector de la UVic–UCC, Jordi Montaña, i la presidenta de Gran Centre Granollers, Laura Sabatés, han firmat un conveni que permetrà als estudiants, professorat i professionals de serveis de la UVic-UCC gaudir d'avantatges i descomptes en més de quaranta comerços i empreses de serveis associats a Gran Centre Granollers. L'acte de presentació de l'acord ha comptat amb la presència de l'alcalde de Granollers, Josep Mayoral, que ha posat el projecte com a exemple de la col·laboració entre la xarxa de ciutats de la C-17, tot afirmant que "som un país de ciutats i persones que anem generant històries compartides i cada pas que donem és un èxit en aquest sentit".

Totes aquestes ofertes s'afegiran a la plataforma de descomptes U-Vals que la UVic-UCC té en marxa i que posa a disposició de tota la seva comunitat universitària, inclosos els membres d'UVic Alumni i de les aules d'extensió universitària de la gent gran. "Des de la Universitat llegim aquest gest en clau de benvinguda i d'acolliment de la societat civil de Granollers als nostres estudiants i professors", ha manifestat el rector de la UVic-UCC, Jordi Montaña. 


Per la seva banda, Sabatés ha afirmat que "en línia amb els pilars de l'Associació --ciutat, cultura, comerç i solidaritat--, obrim les portes dels establiments als alumnes i a tota la comunicat universitària, amb la perspectiva que cada cop hi hagi més establiments que s'hi apuntin".

El conveni permetrà que la Universitat arribi a acords amb els establiments de l'associació Gran Centre, per tal que aquests puguin oferir productes i serveis que siguin atractius per a la comunitat universitària i, alhora, aconsegueixin intensificar-ne l'ús i el consum durant el curs acadèmic. Aquestes ofertes, que podran ser de caràcter puntual o bé permanent, la UVic-UCC s'encarregarà de fer-les arribar a través de la seva plataforma i dels seus canals de difusió a tota la comunitat universitària.

Gran Centre Granollers és l'associació de comerciants i empreses de serveis del centre de la ciutat, amb més de 200 socis que representen prop de 70% de negocis independents establerts en aquesta zona comercial. Tot i que les ofertes van destinades al conjunt de la comunitat universitària de la UVic-UCC, seran especialment beneficioses per al centenar d'alumnes que estudien el grau en Enginyeria de l'Automoció i el cicle formatiu de grau superior en Màrqueting i Publicitat a UGranollers.

 

Participació