8 de març: vaga feminista

A Mollet, les dones també es planten i diuen prou

S'ha llegit un manifest que reivindica la igualtat efectiva entre homes i dones en els àmbits econòmic, social i polític

per Redacció, 8 de març de 2018 a les 13:12 |
La celebració del 8 de març a Mollet del Vallès | Ajuntament de Mollet del Vallès
Aquesta informació es va publicar originalment el 8 de març de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Mollet del Vallès també s'ha adherit a la jornada reivindicativa del 8 de març. A les 12 del migdia, la regidora de Polítiques d’Igualtat de l’ajuntament, Ana Díaz, i representants de les associacions de dones del municipi han llegit el manifest del Dia Internacional de les Dones davant de la Casa de la Vila. El manifest reivindica la igualtat efectiva entre homes i dones en els àmbits econòmic, social i polític.
 

El consistori ha recordat que el 60% de la plantilla de l’ajuntament està formada per dones i el 40% per homes. A més a més, el 70% dels càrrecs directius els ocupen dones.
 
La commemoració del Dia Internacional de les Dones a Mollet s’allargarà fins el dia 23 de març. Podeu consultar totes les activitats al web municipal www.molletvalles.cat

 

Participació