La recepta

Mousse iogurt amb maduixes i melmelada de nabius

Cada cap de setmana, els ingredients i tots els detalls de l'elaboració d'un nou i suculent plat

per Manel Baxerias, 2 de març de 2018 a les 18:02 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 2 de març de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Ingredients per a 5 gotes de vidre:
 

2 iogurts grecs
3 fulls de gelatina
125 ml de llet evaporada
250 grams de maduixes (reserveu-ne una per decorar)

Edulcorant líquid o sucre glaç (si se’n vol)
5 cullerades soperes de melmelada de nabius


Preparació:

Poseu les fulles de gelatina en remull en aigua freda. Escalfeu al microones, o al foc, uns 75 ml. de llet evaporada, sense que arribi a bullir, i reserveu. Renteu i talleu les maduixes en trossos i poseu-les al vas de la batedora juntament amb la resta de llet evaporada. Bateu-ho tot junt fins que quedin completament triturades les maduixes. Afegiu l’edulcorant o el sucre, bateu uns segons més per lligar-ho tot i reserveu.

Prepareu els gots o tasses, posant una cullerada de melmelada al fons i reserveu. Tot seguit agafeu les fulles de gelatina remullades i les barregeu amb la llet evaporada calenta que heu reservat per dissoldre-les, un cop dissoltes ho barregeu bé amb el triturat de maduixes incorporeu-hi els iogurts torneu a batre fins que tot estigui ben integrat  i tot seguit ho repartiu als gots amb la melmelada, ho poseu a la nevera tapats amb una mica de paper film un mínim de dues o tres hores. A l’hora de servir decoreu els gots o bols amb maduixa tallada a daus petits.
 
 

 

Arxivat a:
Cuina, cuina
Participació