cup granollers

La CUP de Granollers denuncia el «poc control» de la gestió del complex de les piscines municipals

L'entitat demana la remunicipalització del servei

per NacióGranollers, 10 de febrer de 2018 a les 19:39 |
La piscina coberta del complex | Ajuntament de Granollers
Aquesta informació es va publicar originalment el 10 de febrer de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La Crida per Granollers-CUP ha denunciat el "poc control" que, segons ells, hi ha de la gestió de les pisicines municipals que fa el Club Natació Granollers. Els regidors Eduard Navarro i Maria Oliver ha comparegut davant dels mitjans en un acte en què també han demanat la remunicipalització del servei.

Des de la CUP han avisat que el fet de gestionar el complex de forma indirecta no comporta que el servei deixi de ser de titularitat municipal: "És a dir l'externalització de l'activitat no eximeix de responsabilitat als gestors públics de l'equipament", han destacat.


També han relatat que "degut a la manca de fiscalització de la gestió de l’equipament", i sabedors que la  nova junta directiva del CN Granollers havia endegat una auditoria Due Diligence, per tal de saber l’estat de la gestió del club després del canvi de junta, es van voler esperar a conèixer els resultats de la citada auditoria. Un cop presentada expliquen que "s'hi confirma que la concessió que tenim de les instal·lacions acaba el 2027 i en el contracte hi ha una sèrie d'inversions, com de manteniment o d'ampliació d'espais, que no s'han dut a terme. Per sort, la bona predisposició nostra (la del CNG) i de l'ajuntament creiem que farà que en breu puguem donar bones notícies al respecte".

En aquest mateix sentit, els regidors de la CUP alerten que en l'auditoria també es parla de "conflictes d'interessos per part dels membres de l'antiga junta en relació a actuacions –com la nova zona d'aigües–, i que són contraris a llei, segons l'informe".

Navarro ha criticat els "avantatges" amb què diu que compta el club per la concessió, per exemple amb la concessió. També ha alertat de les despeses en alta gestió de l'entitat.

 

 

Participació