La recepta

Xipis amb calçots

Cada cap de setmana, els ingredients i tots els detalls de l'elaboració d'un nou i suculent plat

per Manel Baxerias, 10 de febrer de 2018 a les 11:32 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 10 de febrer de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Ingredients per 2 persones:
 

14 xipirons petits
4 calçots
Oli d’oliva
Sal

 
Elaboració:
 
Netejarem bé els xipirons, i els assecarem amb paper de cuina per evitar que al coure’ls ens esquitxin.
 
Netegem els calçots i els confitem en una paella a foc molt baix fins que comencin a agafar color.
 
Mentre es confiten els calçots posarem a escalfar la planxa i quan estigui ben calenta i li posarem una mica d’oli deixant-lo escalfar uns segons per col·locar-hi els xipirons, caldrà controlar la cocció per els dos costats i tant bon punt estiguin cuits els afegirem a la paella amb els calçots, ho deixarem un parell de minuts tot junt mentre es barregen els sabors, salem al gust i ja podem servir. 
 

 

Arxivat a:
Cuina, cuina
Participació