La recepta

Xipis amb calçots

Cada cap de setmana, els ingredients i tots els detalls de l'elaboració d'un nou i suculent plat

| 10/02/2018 a les 11:32h
Arxivat a: Cuina, cuina
Imatge il·lustrativa
Ingredients per 2 persones:
 
14 xipirons petits
4 calçots
Oli d’oliva
Sal
 
Elaboració:
 
Netejarem bé els xipirons, i els assecarem amb paper de cuina per evitar que al coure’ls ens esquitxin.
 
Netegem els calçots i els confitem en una paella a foc molt baix fins que comencin a agafar color.
 
Mentre es confiten els calçots posarem a escalfar la planxa i quan estigui ben calenta i li posarem una mica d’oli deixant-lo escalfar uns segons per col·locar-hi els xipirons, caldrà controlar la cocció per els dos costats i tant bon punt estiguin cuits els afegirem a la paella amb els calçots, ho deixarem un parell de minuts tot junt mentre es barregen els sabors, salem al gust i ja podem servir. 
 

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Jordi Basté i Mònica Terribas analitzaran el fenomen dels podcasts
Jordi Basté i Mònica Terribas analitzaran el fenomen dels podcasts | MAC
01/01/1970
Serà el 6 de juny a les 17:15 hores
El rober de Càritas de la Garriga
El rober de Càritas de la Garriga | Ajuntament de la Garriga
Jaume Ventura
01/01/1970
Els seus responsables volen replantejar el projecte
Una de les activitats de l'Etcètera
Una de les activitats de l'Etcètera | Ajuntament de Granollers
01/01/1970
Un centenar de nois i noies de 1r a 4t d'ESO han participat als tallers