La recepta

Xipis amb calçots

Cada cap de setmana, els ingredients i tots els detalls de l'elaboració d'un nou i suculent plat

| 10/02/2018 a les 11:32h
Arxivat a: Cuina, cuina
Ingredients per 2 persones:
 
14 xipirons petits
4 calçots
Oli d’oliva
Sal
 
Elaboració:
 
Netejarem bé els xipirons, i els assecarem amb paper de cuina per evitar que al coure’ls ens esquitxin.
 
Netegem els calçots i els confitem en una paella a foc molt baix fins que comencin a agafar color.
 
Mentre es confiten els calçots posarem a escalfar la planxa i quan estigui ben calenta i li posarem una mica d’oli deixant-lo escalfar uns segons per col·locar-hi els xipirons, caldrà controlar la cocció per els dos costats i tant bon punt estiguin cuits els afegirem a la paella amb els calçots, ho deixarem un parell de minuts tot junt mentre es barregen els sabors, salem al gust i ja podem servir. 
 

També us pot interessar

 

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Accident a la C-61 aquest migdia a Vallgorguina | XBM
01/01/1970
Ha passat aquest migdia a la carretera C-61 després d'avançar un grup de ciclistes en un revolt | Un dels ferits és el regidor d'ERC i cap de l'oposició a l'Ajuntament de Vallgorguina
La marihuana comissada al detingut | Mossos d'Esquadra
01/01/1970
També portava 1.500 euros en efectiu, una balança de precisió i una arma simulada
Xavi Segura
01/01/1970
Els xàfecs començaran al Pirineu i arribaran fins a la costa central i al nord de Tarragona | Diumenge farà més sol però amb temperatures més baixes