procés català

La presó simbòlica arriba a Granollers

La instal·lació s'emmarca en les accions de denúncia que s’estan duent "per posar de manifest la manca de democràcia que es viu a l'Estat espanyol" | Estarà a la plaça Maluquer i Salvador des del dijous 18 al dimecres 24 | Ada Parellada, Tortell Poltrona, Carles Pérez i Jacint Carol Bruguera seran les primeres personalitats que s'hi tancaran

per Redacció, 12 de gener de 2018 a les 12:36 |
El fill de Mertixell Borràs, Bernat Asensio, escrivint una carta dins de la cel·la instal·lada a Vic | ACN
Aquesta informació es va publicar originalment el 12 de gener de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El dijous 18 de gener a les 20 hores a la plaça Maluquer i Salvador a Granollers es posarà en funcionament la presó simbòlica per exigir l’alliberament de Jordi Cuixart, Jordi Sànchez, Oriol Junqueras i Joaquim Forn. L'acció està organitzada per Òmnium Vallès Oriental, ANC i el CDR, i s'emmarca en les accions de denúncia que s’estan duent "per posar de manifest la manca de democràcia que es viu a l'Estat espanyol".

Ada Parellada, Tortell Poltrona, Carles Pérez i Jacint Carol Bruguera seran les primeres personalitats que s'hi tancaran. En l'acte Joan Lluís Bozzo llegirà un manifest i Ivette Nadal hi posarà música amb les seves cançons.


L’espai el formen dues cel·les, en què hi ha una taula, una cadira, un llit, mantes, una estufa, un llum i un extintor. També hi ha una bústia per a la recollida de donatius destinats a la caixa de solidaritat i a les despeses d'aquesta acció.

Durant tota la setmana, i fins al dimecres 24 de gener, a les 20 h, els voluntaris ocuparan les cel·les en torns. La normativa per participar-hi és la següent:

-Pot participar-hi qualsevol persona de més de 18 anys.
-Es fan torns de dues hores, que cobreixen les 24 hores del dia.

-Les persones voluntàries es poden inscriure a tants torns com vulguin, tot i que es recomana no fer més de dos torns seguits, especialment en horari nocturn.
-S’ha de tenir una actitud respectuosa i resilient; no caure en provocacions que puguin venir des de l'exterior.
-La vestimenta de les persones que voluntàriament s'inscriuen a aquesta acció serà la idònia per a les necessitats climàtiques i de respecte, en tot moment, a l’acció.
-Participar d'aquesta acció suposa assumir aquesta normativa, signar el formulari en compliment de la llei de protecció de dades de caràcter personal i acceptar l’autorització de drets d'imatge persona.
-Per apuntar-s’hi cal fer-ho a: http://unpobleempresonat.cat


 

 

Participació