home dels nassos

Llevant Teatre, Home dels Nassos 2017 dels Blaus de Granollers

L'acte també ha servit per homenatjar el desaparegut Lluís Bertrans

per Redacció , 30 de desembre de 2017 a les 23:54 |
Membres dels Blaus, representants de Llevant Teatre i familiars de Lluís Bertrans, aquest dissabte | Blaus de Granollers
Aquesta informació es va publicar originalment el 30 de desembre de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El projecte de Llevant Teatre ha estat proclamat guanyador de L'Home dels Nassos 2017, un guardó que la colla dels Blaus de Granollers entrega a les persones o grups “que han tingut els sants nassos de fer-la o dir-la ben grossa, per bé o per mal durant l’any”. Llevant Teatre, que van prendre el relleu al Teatre de Ponent, van ser nomenats candidats “per mantenir viva la sala i desubicar el barri”.

El guanyador s'ha donat a conèixer aquest dissabte al vespre a La Troca. Llevant Teatre s'ha endut el premi després de recollir 460 vots, més del 24% dels que s'han rebut per internet. Els altres candidats eren el Punt G​, els esglaons de l’estació de Granollers-Centre​, el moviment okupa de Ca l’Enkant, el nou cap dels Mossos Josep López, l’Ocine​, el mercat de proximitat dels dissabtes, el Teatre Auditori, els 20 anys del Xiprer, el Dinar d’aprofitats i Jordi Terrades.


L'acte també ha servit perquè els Blaus homenatgessin Lluís Bertrans, que va ser cap de la colla i que va morir el mes d'octubre.

 

Participació