home dels nassos

​El Punt G, el Teatre Auditori i Jordi Terrades, alguns dels nominats a l'Home dels Nassos 2017

El guanyador es donarà a conèixer el 30 de desembre a la Sala l’Aplegador​ de La Troca​

per Redacció , 18 de desembre de 2017 a les 18:40 |
El trofeu de l'Home dels Nassos | Blaus de Granollers
Aquesta informació es va publicar originalment el 18 de desembre de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La Comissió Secreta dels Nassos​ de la colla dels Blaus de Granollers​ ja ha obert les votacions per a la proclamació de l’Home dels Nassos 2017​. Els nominats al premi són: el Punt G​, “per voler posar fi al masclisme a la Festa Major”; els esglaons de l’estació de Granollers-Centre​, per “ser exemple d’accessibilitat”; el moviment okupa de Ca l’Enkant; Josep López, “​pels nassos de substituir al major Trapero”; l’Ocine​, “per voler intimidar el cinema a la fresca de Granollers”; el Mercat de proximitat dels dissabtes; el Llevant Teatre, “per mantenir viva la sala i desubicar el barri”; el Teatre Auditori ​“perquè deixi d’importar i comenci a exportar cultura”; els 20 anys del Xiprer; el Dinar d’aprofitats; i, per acabar, Jordi Terrades​, “pels nassos d’aclarir la posició del partit”.

El guanyador d’aquest premi “amb més ironia i idiosincràsia granollerina” es donarà a conèixer el 30 de desembre​, a les 19:30 hores a la Sala l’Aplegador​ del Centre de Cultura Popular i Tradicional, La Troca​.


Tots aquells que vulguin votar ho poden fer presencialment al bar de Roca Umbert ​o bé per mitjà d'aquest web  fins el 29 de desembre. Entre tots els participants es sortejarà una tablet de la botiga granollerina www.soetix.com, que patrocina el premi.

Des de 2005, la Colla dels Blaus han premiat persones o grups “que han tingut els sants nassos de fer-la o dir-la ben grossa, per bé o per mal durant l’any”. Amb aquest premi, la colla vol participar en el dia a dia de Granollers: “Ara que arribem al final de l’any es tracta d’aturar-se i fer una mirada enrere crítica i sobretot, amb humor”.

 

Participació