La recepta

Pastís de tonyina al microones

Cada cap de setmana, els ingredients i tots els detalls de l'elaboració d'un nou i suculent plat

| 02/12/2017 a les 10:24h
Arxivat a: Cuina, cuina
Ingredients per un motlle rectangular de 24 cm.

3 llaunes petites de tonyina sense l’oli
3 ous
6 palets de cranc (Surimi)
200 ml. de llet evaporada
3 cullerades de maionesa
3 cullerades de tomàquet fregit o be un parell de pebrots del piquillo
Llesquetes de pa
Maionesa per decorar
 
Preparació

En el got de la batedora barregem bé els ous i la llet evaporada i després afegim a trossets la resta dels ingredients, que triturarem al gust fins assolir el punt de textura que ens agradi, més fi o més bast. Salpebrem i es col·loquem la preparació en un motlle apte per al microones.

Si el motlle no té tapa, el cobrim amb un film de cuina. Programem el micro a 10 minuts a 800 watts de potència i l’engeguem. Passat aquest temps es comprovarem si està cuit, ho farem com fem amb els pastissos, clavem un escuradents i si surt sec es que ja esta cuit. Si no és així, el posem un minut més. El temps dependrà de la forma del motlle, si és fondo, tipus Plum-cake, necessitarà més temps que si es fa un  motlle mes pla.

Quan està ben cuit, el traiem del microones, i el deixem refredar. El decorem amb maionesa i per  presentar-lo el podem posar a sobre unes torrades de pa, que prèviament haurem llescat finetes i torrat al forn.
 

També us pot interessar

 

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
La grua, recollint el cotxe accidentat | Jaume Ventura
Jaume Ventura
01/01/1970
El vehicle ha sortit de la N-152a
Un instant de la presentació de la iniciativa | Gran Centre
01/01/1970
Els fons permetran incorporar un servei d’animació i canviar la roba de treball
Rull, amb els assistents a l'esmorzar que ha fet a Granollers | @AgustiAleix
01/01/1970
El conseller de Territori i Sostenibilitat esmorza amb militants i simpatitzants a la capital del Vallès Oriental