La recepta

Pastís de tonyina al microones

Cada cap de setmana, els ingredients i tots els detalls de l'elaboració d'un nou i suculent plat

| 02/12/2017 a les 10:24h
Arxivat a: Cuina, cuina
Ingredients per un motlle rectangular de 24 cm.

3 llaunes petites de tonyina sense l’oli
3 ous
6 palets de cranc (Surimi)
200 ml. de llet evaporada
3 cullerades de maionesa
3 cullerades de tomàquet fregit o be un parell de pebrots del piquillo
Llesquetes de pa
Maionesa per decorar
 
Preparació

En el got de la batedora barregem bé els ous i la llet evaporada i després afegim a trossets la resta dels ingredients, que triturarem al gust fins assolir el punt de textura que ens agradi, més fi o més bast. Salpebrem i es col·loquem la preparació en un motlle apte per al microones.

Si el motlle no té tapa, el cobrim amb un film de cuina. Programem el micro a 10 minuts a 800 watts de potència i l’engeguem. Passat aquest temps es comprovarem si està cuit, ho farem com fem amb els pastissos, clavem un escuradents i si surt sec es que ja esta cuit. Si no és així, el posem un minut més. El temps dependrà de la forma del motlle, si és fondo, tipus Plum-cake, necessitarà més temps que si es fa un  motlle mes pla.

Quan està ben cuit, el traiem del microones, i el deixem refredar. El decorem amb maionesa i per  presentar-lo el podem posar a sobre unes torrades de pa, que prèviament haurem llescat finetes i torrat al forn.
 

També us pot interessar

 

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
El Tibidabo, nevat tot just fa unes setmanes. | Alfons Puertas / Observatori Fabra
01/01/1970
La cota de neu podria tornar a baixar fins al nivell del mar
Roigé, en una imatge promocional | Facebook Roigé
01/01/1970
Per malaltia d'un dels membres de la banda terrassenca
'Don Carlo', a Granollers el 18 de març | NG
01/01/1970
És l’obra que inicia la maduresa de Giuseppe Verdi