festa major de granollers

Oriol Barnet, nou cap de colla dels Blaus de Granollers

Substitueix Xavier Guijarro, que ha estat tres anys al càrrec

per Redacció , 27 de novembre de 2017 a les 10:41 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 27 de novembre de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'assemblea general de la colla dels Blaus de Granollers ha decidit que Oriol Barnet serà el seu nou president. L'entitat s'ha reunit aquest diumenge i ha aprovat l'única candidatura que s'ha presentat, encapçalada per Barnet i que substitueix Xavier Guijarro, que a l'acabar l'última Festa Major ja va anunciar que, després de tres anys, no continuaria al càrrec.

A Barnet l'acompanyaran Oriol Altimira, Sandra Arisa, Màrius Catafal, Cèlia Junqueras, Jennifer Moreno, Mireia Schröder i Enrique Claramunt, a més dels nous membres Laia Cantons, Verónica Carballa, Laura García, Arnau Jofré, Andrea Lizana i Marc Ribas.


La nova junta ja preparar la Festa Major de l'estiu del 2018, però a la vegada treballa amb l'organització dels premis Home dels Nassos, que s'entreguen el 30 de desembre.

Barnet, de 29 anys, havia estat cap de colla dels Diables de Granollers i membre actiu de diversos grups dels Blaus des de ben petit.

 

 

Participació