mobilitat

Renfe posa en funcionament els ascensors de l'estació de Granollers Centre

D’aquesta manera acaba una actuació marcada per la polèmica instal•lació d’una passera provisional i les dificultats per a persones amb problemes de mobilitat

per Redacció, 16 de novembre de 2017 a les 12:48 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 16 de novembre de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.Renfe dona per acabades les obres de millora a l’estació de Granollers Centre. Des de fa uns dies, ja estan en servei els tres ascensors que connecten les andanes amb el pas soterrat de l’estació. D’aquesta manera es tanca un cas que ha estat marcat per la controvèrsia que es va generar per la instal·lació d’una gran passera municipal que servia per creuar les vies però que no estava adaptada a persones amb dificultats de mobilitat. Davant les queixes que es van generar, Renfe va “recomanar” desplaçar-se fins a una altra estació, en concret a la de Bellavista de les Franqueses del Vallès.

Renfe ha informat en una roda de premsa aquest dijous al matí que l’actuació ha costat un milió d’euros, entre la instal·lació dels ascensors i les actuacions a les andanes. A més, s’ha millorat la il·luminació del vestíbul, les andanes i el pas inferior, entre d’altres.
 

L'estació de Granollers Centre Foto: Renfe


La companyia també ha informat que a Granollers centre s’hi ha instal·lat el nou sistema d’informació del sistema de Rodalies de Catalunya, amb nous teleindicadors automatitzats per anunciar la circulació dels propers trens en temps real i també megafonia centralitzada per emetre missatges sobre la sortida dels propers trens i altra informació de servei.


Cada dia laborable passen per Granollers Centre més de 10.200 clients. S’hi fan 143 serveis de la línia R2, 32 de la línia R8 i 16 de trens regionals de la línia R11.
 

 

Participació