La recepta

Carpaccio de bacallà amb fons de pebrot del piquillo

Cada cap de setmana, els ingredients i tots els detalls de l'elaboració d'un nou i suculent plat

| 09/11/2017 a les 21:06h
Arxivat a: Cuina, cuina
Imatge il·lustrativa
Aquesta notícia es va publicar originalment el 09/11/2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Ingredients:
 

1 Tall de morro de bacallà dessalat
3 pebrots del piquillo
Oli d’oliva extra verge
Un grapadet de pinyons
Sal i Sucre
Porradell / cibulet
 
Elaboració: 
 
Agafeu el llom de bacallà dessalat, al vostre punt de sal, emboliqueu-lo amb paper film i congeleu-lo.
 
Aproximadament mitja hora abans de servir-lo traieu-lo del congelador i després de desembolicar-lo talleu-lo en filets el més fins possible, amb un ganivet que talli bé, un estil jamonero serà ideal, poseu-lo en un plat sobre paper de cuina per tal d’eliminar l’aigua sobrant. Un cop estigui tot el plat cobert poseu un altre paper de cuina per damunt, cosa amb la que aconseguireu assecar per complert els talls i al mateix temps acabar amb el procés de descongelació més ràpidament.
 
Passeu el pinyons per la paella per tal que agafin color i augmentin el seu gust.
 
Poseu-los en un pot juntament amb el porradell tallat ben petit i cobriu-ho tot amb oli d’oli extra verge. Reserveu.
 
Passeu els pebrots per la paella amb un rajolí d’oli, un polsim de sal i una cullerada de sucre deixeu que agafin un punt de color. Passeu el pebrots al got de la batedora i feu tot una pasta que emulsionareu amb un raig d’oli d’oliva extra verge. Reserveu.

Just abans de servir munteu el plat amb llàgrimes de la crema de pebrots  i per sobre els talls de bacallà amanits amb l’oli de pinyons i porradell. I ja podeu servir.

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Jordi Graupera, en l'acte de Primàries per la República a Granollers
Jordi Graupera, en l'acte de Primàries per la República a Granollers | @PrimariesxlaREP
01/01/1970
El candidat a l'alcaldia de Barcelona esgrimeix que la proposta de primàries "recull el fil de l'1-O"
La passera, instal·lada a Granollers.
La passera, instal·lada a Granollers. | @jterrades
01/01/1970
La previsió és que es pugui començar a utilitzar per la Festa Major
Antoni Guil, acomiadant-se de la ciutadania
Antoni Guil, acomiadant-se de la ciutadania | Ajuntament de Montmeló
01/01/1970
Pere Rodríguez, nomenat batlle accidental