La recepta

Macarrons amb salsa de nous

Cada cap de setmana, els ingredients i tots els detalls de l'elaboració d'un nou i suculent plat

| 29/09/2017 a les 12:17h
Arxivat a: Cuina, cuina
Ingredients per a 2 persones:
 
Per la salsa:
 
125 ml. de llet
125 grams de nous pelades
20 grams de parmesà ratllat
Un grapat de pinyons
1 llesca de pa
2 cullerades soperes d’oli d’oliva
1 gra d’all
Sal
 
Per als macarrons:
 
200 grams de “penne rigate”
20 grams de nou picada
30 grams de parmesà ratllat
 
Preparació:
 
Remulleu el pa en la llet, traieu la closca de les nous. En un got de batedora poseu les nous, el pa escorregut, l’all, el formatge, els pinyons l’oli d’oliva i la sal, bateu-ho tot be fins aconseguir una salsa cremosa i homogènia.
 
Poseu a bullir els macarrons en una olla amb força aigua amb sal i un raig d’oli, seguint les instruccions del fabricant per el que fa al temps de cocció, quan estiguin al “dente”, els retireu del foc i els coleu reservant una mica de l’aigua de bullir-los.
 
Poseu en una cassola la salsa que heu preparat deixatant-la amb una mica de l’aigua de bullir els macarrons, a fi de que quedi una mica més lleugera, afegiu els macarrons a la cassola i els remeneu per barrejar-los be amb el contingut de la cassola i quedin untosos amb la salsa, quan tot estigui calent ho serviu acompanyat de parmesà ratllat rallat, nous picades i una de sencera per adornar el plat.

També us pot interessar

 

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
El cap de llista de Catalunya En Comú-Podem, Xavier Domènech, a Mollet del Vallès. | ACN
01/01/1970
Els "comuns" adverteixen que la formació taronja és el "revers obscur" del procés independentista
La grua, recollint el cotxe accidentat | Jaume Ventura
Jaume Ventura
01/01/1970
El vehicle ha sortit de la N-152a
Un instant de la presentació de la iniciativa | Gran Centre
01/01/1970
Els fons permetran incorporar un servei d’animació i canviar la roba de treball