La recepta

Amanida de tàper

Cada cap de setmana, els ingredients i tots els detalls de l'elaboració d'un nou i suculent plat

| 08/09/2017 a les 13:40h
Arxivat a: Cuina, cuina
Ingredients per a 2 persones:

200 grams de pasta de colors
1 llauna gran de tonyina
Olives verdes
Un grapat de pèsols
1 ou dur
1 pastanaga mitjana tallada a daus
200 grams de salsa de tomàquet
Oli d’oliva extra verge

Preparació:

En un olla amb aigua i sal bullim la pasta seguint les recomanacions del fabricant. Un cop cuita, l’escorrem i refresquem amb aigua, un cop freda  hi posem un rajolí d’oli d’oliva extra verge i reservem.

Bullim també en un pot a part la pastanaga i l’ou amb un punt de sal i quant faltin uns 5 minuts hi afegim els pèsols, un cop tot cuit escorrem, refresquem i reservem.

En un tupper gran barregem la pasta amb la resta d’ingredients juntament amb la salsa de tomàquet, ho barregem be i tapem el tupper. Posem l’amanida, dins del tàper a la nevera per tal de refredar el plat i poder servir-lo fresc passades unes hores.

També us pot interessar

 

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Presentació de l'estudi al Consell Municipal Escolar | Toni Torrillas
01/01/1970
Amb l’estudi finalitzat, el Consell Escolar Municipal organitza uns tallers oberts a la participació de la comunitat educativa per tal compartir propostes i línies d’actuació
Un cotxe amb una etiqueta ambiental aparcat a Barcelona | Adrià Costa
Jordi Bes
01/01/1970
Dur el distintiu és voluntari però recomanable: la Guàrdia Urbana comprovarà la matrícula abans de sancionar a qui circuli malgrat tenir-ho prohibit
Edifici de Correus a Manresa | CWM
01/01/1970
Els anarcondicalistes asseguren que "la insuficiència de llocs de treball i la precarietat laboral" afecten seriosament "al dret dels usuaris a rebre amb la qualitat i terminis corresponents la seva correspondència"