Una aplicació valora la responsabilitat lingüística de més de 200 establiments de Granollers

Els comerços més ben valorats són la Llibreria la Gralla, el supermercat Bon Preu i la Llibreria Buñuel

per Redacció, 3 d'agost de 2017 a les 17:06 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 3 d'agost de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Imatge promocional de l'aplicació. Foto: @llenguacat


CatalApp és una aplicació mòbil que permet als seus usuaris valorar la responsabilitat lingüística dels establiments que visiten. Ja compta amb més de 35.000 descàrregues en dispositius i fa uns quatre mesos que està en funcionament. Més de 200 establiments de Granollers ja han estat valorats pels consumidors d'aquesta app, que està promoguda per la Plataforma per la Llengua.


Amb més de 300 valoracions fetes a restaurants, comerços, museus, cinemes i tota mena d'establiments, els usuaris consideren que els que tenen més responsabilitat lingüística a Granollers són la Llibreria La Gralla, el supermercat Bon Preu, i la Llibreria Papereria Buñuel. Això vol dir que aquests comerços tenen "una bona atenció oral, escrita o virtual, segons el criteri dels clients i els usuaris".

CatalApp permet saber als usuaris quins establiments tenen una actitud més responsable amb l'ús del català. També s'hi pot valorar l'atenció oral, escrita i virtual dels comerços en funció de l'ús que fan de la llengua catalana, i que ha de permetre poder viure 100% en català. Amb aquesta aplicació innovadora, cada usuari registrat pot valorar i comentar l'ús que es fa de la llengua catalana en l'atenció oral, escrita i virtual dels més d'1.500.000 comerços d'arreu dels territoris de parla catalana. L'usuari pot valorar l'ús del català als establiments que desitgi amb un rang de cinc opcions.

 

Participació